”F4L” i CLP #3

SVENSK SCI-FI! I slutet av Oktober kommer CONST Literary (P)review #3 ut. Förutom Alan Asaid, Henrik Bromander, Lisa Gidlöf, Kristian Hallberg, Jonas Hammarbäck, Linda Hedendahl & Lars Jakobson kommer även min novell ”F4L” att vara med.

I ”F4L” är Alphred, Betam och Gamman polare i en föräldralös framtid där platsbrist gjort att större delen av mänskligheten kontinuerligt och oåterkallerligt migreras till andra stjärnsystem. Barnen har ärvt en jord där de skolas för att kunna klara den långa färden ut till de fjärran stjärnorna och deras värld är SkolSystemet. Efter en svinig hotchock av en klasskamrat försöker barnen kringgå ett hårt men orättvist system för att skipa rättvisa på egen hand. Det är en värld som erbjuder otaliga möjligheter att jävlas med någon, men hur mycket är hämnden egentligen värd?