Svenska Bandnamn

Av en anledning som jag inte kan gå in på närmare satt jag och försökte komma på bra bandnamn för ett svenskt band. Att komma på ett bandnamn för ett fiktivt band är — om möjligt — en ännu mer omöjlig uppgift än vad det är för riktiga musiker att hjärnstorma fram vad deras källarband skall heta. Efter någon timme beslutade jag mig för att fuska och lät därför bandnamemaker generera några slumpmässiga namn. Trots ett visst mått av semantisk mättning lyckades jag ändå vaska fram följande guldkorn:

Toppkandidater:

Swedish Personality and the Appliance
Wide Swedish and the Star
Swedish UFO
Fight of the Swedish Lunacy
Massive Swedish
Swedish Distraction
Swedish of the Styrofoam
Uncanny Swedish and the Filthy Sickness
Fallen Swedish

Mer trams och Swedish nonsens som följer:

swedish-bandnames01

swedish-bandnames02

swedish-bandnames03

swedish-bandnames04

swedish-bandnames05

swedish-bandnames06

swedish-bandnames07

swedish-bandnames08