Bland Band i Bobo

Äntligen lansering! Som ni kanske vet gör jag serier tillsammans med Johan Thörnqvist. Under förra året startade vi Birgerkvist.se och publicerade lite serier som vi gjort, vilket ledde till att vi blev tillfrågade om vi ville göra en ny serie för ”Bobo” — Sveriges i vår mening bästa ungdomstidning — så självklart ville vi göra det.

I varje nummer finner du vår serie ”Bland Band”, som följer några vänner som beslutar sig för att starta ett världsberömt band. Men vardagens bekymmer och tonårens tumult har en tendens att göra sig påmind, även för blivande rockstjärnor…

Tidningen Bobo kommer ut 11 gånger om året, med ett dubbelnummer på sommaren, och säljs både som lösnummer i butik och som prenumeration. Tidningen kommer finnas både som papperstidning och som digital tidning för läsplatta (Readly & Ztory). Bobo finns även i alla sociala medier (Instagram, Twitter, Facebook) samt har en egen YouTube-kanal.

Bobo