Hemligstämplad Forskning

Jag gjorde en bok om hemliga forskningsprojekt genom historien, men det var inget förlag nappade på idén – förmodligen för att SÄPO hört av sig efter oroliga samtal från sina kollegor/rivaler. Men kunskap förtjänar att spridas, speciellt när den är så esoteriskt bisarr. Känner du att du vill veta mer om CIA:s forskning inom psykadelia, hur nazisterna tog mänskligheten till månen, eller den stora utredningen om UFO:n i USA, klicka dig till ”Hemligstämplat” och förtjusas av historiens vansinniga vingslag.

I ”Hemligstämplat” hittar du 1900-talets märkligaste, mest fruktansvärda och absurda hemligheter (som har blivit avslöjade). En spark i röven till alla de som hävdar att makthavare vill folket vill väl eller envisas med att säga att demokratiska länder styrs av folket. Ifall du tror det är du, för att uttrycka det enkelt, så jävla lurad. Men någonstans bland alla ljusskygga medicinska tester, ambitiösa supervapen, synnerligen oetisk forskning på oskyldiga, UFO-jakter, smittspridning och manipulation av media finns det ändå en gnutta hopp inför framtiden. De läsare som inte har huvudet i sanden kan vältra sig i skadeglädje, förfasas i medlidande eller hämta inspiration för framtida karriärer.