Taylor Swift: Cyberfilosof

Från det briljanta twitterkontot @SwiftOnSecurity kommer dessa fantastiska metafysiska skapelser där den amerikanska sångerskan kontemplerar nätverkssäkerhet, cyberkrigsföring och mänsklighetens undergång.

Personligen har jag aldrig varit särskilt intresserad av Taylor Swifts åsikter tidigare, men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Jag vill därför stolt meddela att från och med idag kommer jag uteslutande att tänka på Taylor Swift som en insiktsfull, cyberpunkig samtidsbetraktare som av en slump också råkar vara en världsberömd popsångerska. Jag hoppas givetvis att vi i framtiden får se fler sådana utmanande och kreativa individer.

Här följer ett urval av Taylors tankar och funderingar:

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

SwiftOnSecurity

Och till slut, den kanske viktigaste meddelandet som Swift elegant förmedlar med följande aforism:

SwiftOnSecurity


Se till att följa @SwiftOnSecurity på twitter för att hålla dig uppdaterad med hennes tankeväckande funderingar.